Psykoterapi til at skabe mening

Psykoterapi handler om at behandle psykiske problemer, som for eksempel angst, sorg, krise og depression, gennem samtale.

Psykoterapeutisk behandling kan forløse smertefulde oplevelser, og vi vil i et behandlingsforløb tage udgangspunkt i din situation nu og her og/ eller oplevelser, der stadig har betydning for dig.  

Ved den første samtale aftaler vi sammen mål og rammer for behandlingen.

Fremadrettet udvikling

I psykoterapi arbejder jeg med at skabe udvikling i forhold til selvværd og selvtillid, bevidsthed omkring personlige ressourcer og med at oparbejde handlingskompetencer.

En forståelse er grundlaget for, at du kan lære at handle på en bedre måde og håndtere psykiske udfordringer. Vi arbejder sammen mod at du får en bedre forståelse af dig selv og din livssituation. Målet er at skabe en bevægelse og udvikling mod drømmen om et meningsfyldt liv.  

Udvikling er en proces, der kræver tid og fordybelse, og behandlingens længde aftaler vi sammen.

Behandlingsformer

Psykoterapi kan være individuel eller i form af parterapi, familieterapi eller gruppeterapi afhængigt af problemets natur. Jeg tilbyder psykoterapi til for voksne, psykoterapi for børn og psykoterapi for unge. Derudover tilbyder jeg også rådgivning på arbejdspladsen i forbindelse med mobning, omstrukturering, samarbejde og i forbindelse med ledercoaching.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 21 22 55 99, hvis du vil høre nærmere om hvad psykoterapi kan hjælpe dig med.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Tømmerupvej 11, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Kontakt mig, hvis du har brug for psykoterapi

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse