Depression

Hvad er en depression?

Der kan for nogle ske det, at man får en depression. En depression har mange årsager. Nogle mennesker har en lav psyke og kan blive hårdt påvirket af f.eks. længerevarende stress. Andre depression symptomer kan være:

  • Dårligt humør
  • Minde energi og lyst til at foretage sig noget
  • Hurtigt blive træt
  • Mistet appetitten eller trøstespiser
  • Har meget lavt selvværd (måske mere end normalt)

Har du symptomer på depression, kan du igennem psykoterapi komme det livs. Det kan ske over regelmæssige samtaler, hvor vi sammen kan få arbejdet med din depression.

Depression behandling

Depression kan afhjælpes via psykoterapi på forskellige måder. En af dem er ud fra det kognitive. Her arbejder vi med tankemønstre og prøver at ændre dem til mindre selvdestruktive. Gennem samtaleterapi, eller psykoterapi, finder vi løsninger, så du kan komme ud af depressionen, eller får redskaber til at håndtere den. Forløbet afhænger af dine behov og ønsker. Nogle kæver flere samtaler end andre, men sammen finder vi en måde at bearbejde krisen på, så du kan komme videre med livet.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du oplever tegn på depression og derfor ønsker at høre mere om min behandling i forbindelse med en depression.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Sandskrænten 5, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse