Krise

Hvad er krise?

Mange kan opleve krise på et eller andet tidspunkt i deres liv. En krise kan være udsprunget af mangel på arbejdsevne efter trafikuheld, traumatisk oplevelse i forbindelse med vold, økonomiske årsager, dødsfald eller af personlige årsager.  Der findes to forskellige former for kriser:

Udviklingskrise; i en sådan krise kan ske igennem vores liv fra barn til voksen. det er således krise i børneperioden, puberteten. Senere i livet kan der opstå krise omkring 40-årsalderen, i forbindelse med karriere, parforhold, samliv eller som forældre.

Traumatisk krise; et traume kan opstå ved en sværere krise. Det kan være i forbindelse med voldsomme oplevelser (trafikuheld, krig, røveri) eller tab (tyveri, overfald, skilsmisse, pludseligt dødsfald).

Hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig gennem din sorg og krise?

Alt efter hvilken slags krise der er tale om, vil der være forskellige metoder at vælge imellem. I forbindelse med din krise, vil vi gennem kriseterapi sammen få styr på følelserne og tankerne.

Vi gennemgår det traumatiske forløb, og får sat ord på de svære følelser og tanker.  I en krise kan man opleve forskellige følelser f.eks. føle had og vrede til en person, man egentlig elsker eller holder af.  Disse følelser bearbejder vi sammen, da de kan have rod i andre årsager end den krise der udløste dem.

Sammen finder vi en måde at bearbejde din krise og sorg på, så du kan komme videre med livet.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Tømmerupvej 11, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse