Parterapeut

Hvorfor vælge en parterapeut?

Som parterapeut arbejder jeg med forskellige problemstillinger som folk i parforhold kan komme ud for.En parterapeut kan hjælpe jer med at genfinde kærligheden Der er mange grunde til at vælge en parterapeut, der kan give kognitiv terapi, hvis du for eksempel har oplevet:

  • Utroskab
  • Børn fra tidligere ægteskaber
  • Skilsmisse
  • En manglende forståelse mellem parterne, og således manglende indlevelse i hinandens verden.
  • Ønske om at genfinde glæden og kærligheden

Som parterapeut hjælper jeg med at vi sammen får løst problemerne. I vil gennem parterapi finde frem til årsagen for problemerne, og I vil få redskaber til at kunne klare dem i dagligdagen.

Hvad kan en parterapeut gøre?

Min vigtigste opgave som parterapeut er, at parterne får talt sammen, og forstår hinanden. Jeg vil som parterapeut arbejde for at I kan få talt om de følsomme emner og finde frem til det, der skaber vanskelighederne uden at det kommer til skænderier. Hvis parterne i stedet lukker i og bliver uenige, kan vi ikke løse problemerne. Det kan være hårdt, men ved hjælp af psykoterapi vil jeg i sidste ende gerne finde frem til det glædelige og det nære. Det handler om at finde frem til det, der holder jer sammen.

I er altid velkomne til at ringe, hvis I har brug for en parterapeut.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Tømmerupvej 11, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Kontakt mig hvis I har brug for en parterapeut

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse