Parterapi

Hvad er parterapi?

Parterapi er en hjælp til at få parforholdet tilbage på spParterapi Kalundborg oret. Mange par oplever problemer, de ikke selv kan klare og må derfor bruge parterapi.

Der kan være mange grunde til at vælge parterapi. Mange oplever en manglende forståelse af hinanden Det kan betyde at man glider fra hinanden og ønsker at komme tilbage til kærligheden. Der er desværre også mange der oplever jalousi og utroskab, hvilket i højere grad handler om accept, tilgivelse og forståelse og indlevelse i hinandens verden.

Hvad kan parterapi gøre?

Parterapi går ud på at skabe/genskabe tillid og nærhed, og foregår som samtaleterapi mellem parret og mig (psykoterapeuten). Parterapi går ud på at I sammen kan tale og forstå hinanden. Som parterapeutog psykoterapeut prøver jeg med psykoterapi at finde frem til det som holder jer sammen, og finde glæden og varmen igen. Ved at finde frem til dette, får I redskaber til at håndtere problemerne.   

I er altid velkomne til at ringe eller besøge mig, hvis I vil vide mere omkring parterapi.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Tømmerupvej 11, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Kontakt mig hvis I har brug for parterapi

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse