Psykoterapeut

Hvad jeg kan gøre?

Jeg er uddannet psykoterapeut, der kan støtte og hjælpe med at bearbejde psykiske problemer. Som psykoterapeut tager jeg udgangspunkt i dig og din situation. Sammen arbejder vi for at forstå og få løst det problem, du står med. For at vi kan samarbejde, kræver det, at der er en gensidig tillid, så du vil fortælle mig om dit problem.

Jeg kan ved hjælp af kognitiv terapi hjælpe dig med, at du får skabt klarhed over dine personlige ressourcer, at du kan få udviklet selvværdet eller selvtilliden f.eks. efter en krise eller depression. Jeg vil støtte, spejle og holde fast i de tanker, opfattelser og følelser, som der vil komme frem gennem forløbet, så du har mulighed for at reflektere over din situation, så du kan udvikle dig og komme videre.

Det varierer fra person til person, nogle skal have længere forløb, mens andre skal have kortere forløb. Man kan gå i psykoterapi som individuel klient, man kan gå i parterapi, i familieterapi eller i gruppeterapi.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Tømmerupvej 11, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse