Samtaleterapi

Hvad er samtaleterapi?

Mennesket er et socialt væsen og har brug for kontakt med andre. Samtaleterapi kan være en hjælp til folk, der oplever eller har oplevet stress, depression, tvivl eller sorger. Når der opstår problemer i livet, kan det være svært at sætte ord på følelserne, hvilket kan føre til psykiske problemer, hvilket kan afhjælpes gennem samtaleterapi.

Hvad jeg kan gøre?

Gennem samtaleterapi kan vi sammen bearbejde problemet, så du kan finde dine ressourcer og styrker. Jeg tilbyder stressbehandling, hvor vi i løbet af samtaleterapien vil komme ind på dine tanker om dig og andre, om dit sociale liv og dine mål og drømme. Det er en måde, så du får et klart billede af dig selv, og hvad der holder dig tilbage.

Hvad kan samtaleterapi gøre?

Samtaleterapien er en hjælp til alle, der er kommet til et punkt i livet, hvor de behøver vejledning eller blot nogen at snakke med. Det kan være, man har følelsen af ikke at være sig selv eller at høre til. Igennem samtaler med en terapeut bliver problemet bearbejdet, således at man får vendt sine negative tankemønstre til positive.
Samtaleterapien er dermed en mulighed for at kunne finde sig selv, og få en bedre forståelse for ens problemer. Nogle skal bruge flere samtaler over flere måneder, mens andre skal bruge enkelte samtaler eller måske bare en. Fælles for disse er, at alle får belyst de stresssymptomer og problemer, der måtte være, og hvad der kan gøres ved dem igennem samtaleterapien.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Tømmerupvej 11, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Læs mere om samtaleterapi

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse