Selvtillid

Hans Munk tilbyder psykoterapi, hvor du gennem personlig udvikling styrker din selvtillid

Lav selvtillid betyder, at du ikke tror, at du selv kan. Det kan forårsages af mange forhold: af utilfredshed med sig selv, sin krop, sin popularitet og sine evner som skrøbelig ung på tærsklen til et voksenliv, af mobning eller af manglende tro på egne præstationer på arbejdspladsen. I værste fald kan lav selvtillid og manglende følelse af selvværd føre til svære depressioner.

Selvtillid handler mest om, hvad du kan og ikke kan. Hans Munk tilbyder udvikling af selvtillid gennem psykoterapi, så du bliver klar over dine egne gode sider og styrkes i at tænke positivt om dig selv i din hverdag. Med styrket selvtillid frigør du positive ressourcer, så du præsterer så godt som muligt i den enkelte situation – fordi du føler sig sikker på, at du kan yde.

Det psykoterapeutiske behandlingsforløb tager udgangspunkt i dig, så du får en bedre forståelse af dig selv og din livssituation. Gennem et udviklingsforløb med terapi kan du finde ud af mere om dig selv og de ressourcer du indeholder, og om hvordan du udnytter dine kreative sider.

Kontakt os på tlf. 2122 5599 og hør mere om, hvordan din selvtillid kan styrkes gennem psykoterapi og personlig udvikling.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Tømmerupvej 11, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse

Hans Munk tilbyder hjælp med at få styrket din selvtillid.