Lider du under lavt selvværd?

Styrk dit selvværd med psykoterapi

Er du nervøs for, hvad andre tænker om dig? Tvivler du på dine egne idéer? Mener du ikke, du fortjener respekt, for den du er, og det du kan? Den tvivl og usikkerhed, du oplever i dit liv, kan skyldes lavt selvværd.

Problemer med lavt selvværd starter ofte i barndommen eller ungdommen og bliver sværere at rette op på, jo længere tid der går. I værste tilfælde kan det føre til svære depressioner.

Dine nære relationer har stor indflydelse på dit selvværd, men selvom du påvirkes udefra, er det dine egne tanker om dig selv, der har den største indvirkning. Og derfor kan du selv gøre rigtig meget, hvis du kæmper med lavt selvværd – fx ved at fokusere på det du er god til, frem for det du måske ikke er så god til.

Gennem psykoterapeutisk rådgivning hos autoriseret psykoterapeut Hans Munk kan du udvikle og styrke dit selvværd. Psykoterapien tager udgangspunkt i dig, så du får en bedre forståelse af dig selv og din livssituation.

Kontakt os på tlf. 21 22 55 99 og hør mere om, hvordan psykoterapi kan hjælpe til at styrke dit selvværd.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Tømmerupvej 11, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Gennem psykoterapeutisk rådgivning hos autoriseret psykoterapeut Hans Munk kan du udvikle og styrke dit selvværd.

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse