Skilsmisse

Hvordan kommer I ud af krisen og genoptager kommunikationen.

En skilsmisse er for de flestes vedkommende kulminationen på et længere forløb præget af had, skænderier og utroskab. Fra at have været de bedste venner i verden, kan I ikke længere døje synes af hinnanden.

Men med den rette hjælp behøver det ikke at ende så ulykkeligt. Psykoterapeut Hans Munk har mange års erfaring i at samle ulykkelige par til en fornuftigt samtale, hvor kortene lægges på bordet, og der tales ud om hverdagens problemer.

I konsultationen hos Hans Munk tilbydes skilsmisse psykoterapi, hvor der arbejdes med, hvordan I reagerer på hinanden, og hvordan jeres tillid til hinanden kan genopbygges. Dermed kan jeres forhold i nogle tilfælde reddes til glæde for jer selv og jeres børn.

Hjælp til allerede indgåede skilsmisser

Har I allerede besluttet, at det ikke er værd at arbejde videre med jeres forhold, kan mine psykoterapeutiske behandlingsforløbogså bruges til at komme igennem adskillelsen på en fornuftig måde. Ved at bidrage til at der bliver talt ud om tingene, kan jeres samarbejdsproblemer minimeres, hvilket er en stor fordel, især hvis I har børn. Min psykoterapeutiske rådgivning kan simpelt hjælpe jer til at få sagt ordentligt farvel.

Gennem psykoterapeutisk rådgivning hos autoriseret psykoterapeut Hans Munk kan I udvikle og styrke det selvværd,der skal til for at jeres liv efter en skilsmisse igen kommer til at køre på skinner. Psykoterapien tager udgangspunkt i jer, så I får en bedre forståelse af jer selv og jeres livssituation.

Kontakt os på tlf. 21 22 55 99 og hør mere om, hvordan psykoterapi kan hjælpe jer, der har skilsmisse inde på livet.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Tømmerupvej 11, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse

Kontakt Psykoterapeutisk Rådgivning ved Hans Munk for hjælp til at undgå eller komme videre efter en skilsmisse.