Stress

Hvad er stress?

Stress er en naturlig mekanisme, så vi mennesker kan klare svære situationer. Problemet med stress opstår, fordi du ikke kommer af med det, og det derfor ophobes i kroppen.

Hvad jeg kan gøre?

Jeg kan med en intensiv stressbehandling hjælpe dig med at bearbejde din stress, og få stresshormonerne ud af kroppen. Jeg kan hjælpe dig med metoder til at forstå, hvilke faktorer der udløser stress, hvilke signaler kroppen giver i tilfælde af stresssituationer og mest af alt kan jeg give dig metoder til, hvordan du kan udgå stress.

Hvad er tegn på stress?

Der findes forskellige former for stress. Nogle oplever det i kortere tid, som under eksamensperioder, mens andre er langvarigt udsat for stress. Symptomer på stress kan være træthed og angst, man glemmer hurtigt, eller man kan ikke koncentrere sig. Andre tegn på stress kan være fysiske ubehageligheder som hovedpine og søvnløshed. I de svære tilfælde kan det betyde sygdom, psykiske som depression, angst eller fysiske skavanker som åreforkalkning, blodpropper og migræne. Det er derfor vigtigt at være klar over sit stressniveau og kunne bearbejde det i tide, før det udvikler sig.

At lære metoder til at håndtere stresssymptomer er en sikker måde at komme en stresset hverdag til livs.

Psykoterapeutisk Rådgivning
Sandskrænten 5, 4400 Kalundborg
Tlf: 2122 5599
hans@munk.mail.dk
Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse