Profil Hans Munk

Hans MunkMunk

Min psykoterapeutiske grundindstilling er eksistentialistisk og mit metodiske grundsyn knytter sig til jungiansk analytisk psykologi med vægt på symbolforståelse og drømmetydning. Jeg er optaget af tilknytningens betydning for det sunde liv og den dybdeterapeutiske virkning på livsmestring. Vi skal tale venligt til os selv i livet.

Jeg er cand. theol. fra Sverige og uddannet præst i 1981 og har arbejdet som præst indtil 1992. Jeg er Diplomuddannet psykoterapeut fra Skt. Lukasstiftelsen i Sverige i 1989 og Symboldramaterapeut fra Den svenske forening for Symboldrama i 2005. Jeg er Medlem af Psykoterapeut Foreningen – Foreningen af Uddannede Psykoterapeuter i Danmark og medlem af Psykoterapeut Foreningens bestyrelse i 9 år.

Jeg har arbejdet med Psykoterapeutisk Rådgivning siden 1990.

Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse