FamilieterapiFamilieterapi

Psykoterapi familieterapiI familieterapi arbejdes med:

  • Skænderier
  • At forstå hinanden
  • Splittelse i familien
  • Misbrug
  • Skilsmisse

I familieterapi ser vi på jeres familiemønstre. Familieterapi behandler de fatslåste mønstre og de smertefulde begivenheder i familien. Familieterapi stiler mod at familiens medlemmer får en bedre kontakt til hinanden og en bedre indbyrdes kommunikation.

I familieterapi kommer alle i familien med deres bud på hvordan familien fungerer, hvor I er låst fast og hvor I trænger til at udvikle jer.

Familieterapi er en social proces, hvor I kan få en bedre forståelse for de svære dynamikker i jeres familie og de positive sider af jeres families særkende. Vi arbejder med de forskelligheder der eksisterer i familien, hvor styrkesiderne i jeres familie befinder sig, og hvor I er sårbare som familie.

Vi ser på hvilke familier mor og far kommer fra. Vi ser på slægtens rolle og betydning i familien og på hvilken familiekultur der er gældende.

I familieterapien arbejder vi hen mod, at I kan justere jeres adfærd mellem hinanden på en mere hensigtsmæssig måde, så I har mulighed for at opleve samhørighed og afstemthed i familien.

Skilsmisse

Familieterapi kan være en hjælp i en kommende skilsmisse, så familien kan få talt om at sige farvel til den måde familien har fungeret på indtil nu. At sige ordentlig farvel og få bearbejdet sorgen over tabet af den oprindelige familie er ofte fraværende under en skilsmisse. Især børn reagerer med psykosomatiske og sociale problemstillinger på den manglende bearbejdelse.

Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse