Psykoterapi for unge

Unges liv er ofte væsentligt mere skrøbeligt, end den voksne verden har øje for. Unge står på tærsklen til at vælge deres voksenliv, samtidig med at deres udvikling ofte sætter dem i en krævende position, hvor de skal kunne tackle både de fysiske og mentale forandringer, der sker hos dem selv og med deres kammerater.

Kriseterapi

At træde ud i ansvarlighed og livsvalg kræver en sammenhængende fornemmelse for hvem man selv er.

For at sætte fornemmelsen af sammenhæng i gang i den unges liv, arbejdes i psykoterapien med udviklingsstøttende og jeg-støttende behandling. I denne behandling er ofte selvværd, kammerater, kærester, familie og livsvalg i fokus. Også voldsomt temperament hos begge køn, er et tema, de unge ofte har brug for at arbejde med i psykoterapien.

Arbejdet med unge omfatter også behandling af oplevelsestraumer. Ved oplevelsestraumer er det sværere for unge at få oplevelsen af sammenhæng i deres liv. Unges mulighed for bearbejdning af oplevelsestraumer som vold, overgreb, incest er derfor væsentlig, for at den unge kan udvikle sig videre ind i voksenlivet.

Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse