Problemer med parforholdProblemer med Parforhold

I parterapi arbejdes med:

  • at forstå hinanden
  • utroskab
  • jalousi
  • dine børn/mine børn
  • skilsmisse
  • kom tilbage til kærligheden

Vi arbejder med hvordan løser I problemer sammen og hvordan I undviger at løse problemerne. Vi arbejder med hvordan reagerer i på hinanden og hvordan er jeres tillid til hinanden

Parterapi går ud på at bringe klarhed og forståelse for de handlinger og reaktionsmønstre I har sammen som par. Det er en proces hvor I vil blive støttet i at blive tydeligere og ærligere omkring jer selv, hvor kærlighed, samarbejde og glæde får bedre vilkår.

Parterapi former sig som en dialog mellem psykoterapeuten og parret, og som en dialog hvor psykoterapeuten guider parret i deres kommunikation med hinanden.

I parterapi arbejdes der med at I bliver bevidste om jeres måder at være i forholdet på, hjvilke udfordringer og særlig sårbarhed, der ligger i jeres parforhold, og hvordan I kan kommunikere fremadrettet og hjerteligt med hinanden.

Vi arbejder med hvilke drømme I havde om kærligheden, da I først mødte hinanden og hvilke drømme I har for jeres fremtid sammen. Det er også væsentligt at se på hvornår I ønsker tid sammen og hvornår der er brug for tid hver for sig.

Parterapi er for alle uanset køn.

Skilsmisse

I en skilsmissesituation kan parterapi også bruges til at komme igennem adskillelsen på en bedre måde og løse nogle af de samarbejdsproblemer, der kan opstå når man har børn sammen. Parterapi i en skilsmissesituation handler om at sige ordentlig farvel til hinanden.

Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse