Ledercoaching

Ledercoaching er et humanistisk ledelsesværktøj der kan understøtte og udvikle den dynamik som lederen selv besidder.

Ledercoaching beror på at stille spørgsmål til lederen om fremtidsvisioner for virksomheden, dens medarbejdere og for lederens egen indgåelse i organisationen.

Gennem coaching arbejdes med inspiration til nye løsninger og til anderledes handlestrategier. I coaching lægges der vægt på at kunne sammenkæde værdisyn, strategi og kreativitet.

Coaching og psykoterapi kan kombineres, blot er det væsentligt at være klar over, at coaching og psykoterapi adskiller sig på væsentlige punkter.

Coaching er baseret på dynamikken i målopfyldelse. Psykoterapi er baseret på heling og derigennem en selvaktualisering. Denne skelnen er vigtig, når der skal vælges mellem coaching og/eller psykoterapi.

Læs mere om

Hans Munk er uddannet psykoterapeut, efter at han en årrække har arbejdet med sit andet erhverv som præst. Klinikken er beliggende tæt på: Svinninge, Gørlev, Jyderup, Svebølle og Holbæk.

Praksis ligger i dejlige omgivelser: Østre Havnevej 12, 4400 Kalundborg.

Læs mere om: psykoterapeut, samtaleterapi, stress, depression, krise, parterapeut, parterapi, psykoterapi, familierådgivning, selvtillid, selvværd, skilsmisse